HAR DU BRUG FOR AKUT TANDLÆGE?

RING NU: 86 54 50 50


Man ved aldrig, hvornår man har brug for akut tandlægehjælp.

Derfor har vi altid akut tider i vores aftalebog.

Har du fået tandpine eller er kommet til skade med dine tænder?

Så har du altid mulighed for at få en af vores akut tider. Det er uanset om du kommer fra Brønderslev, Esbjerg, Odder, Beder, Malling eller Samsø.

AKUT BRUG FOR TANDLÆGE

Er uheldet ude, er det bare med at komme afsted. Vi kan hjælpe dig samme dag.

GODE RÅD TIL EN KNÆKKET ELLER FLÆKKET TAND

Vi kommer her med et par gode råd til, hvad du selv kan gøre ved f.eks. en knækket eller flækket tand under transport til en akut tandlæge, lægen eller skadestuen.

  • Hvis du har tandpine eller en akut tandskade, er det vigtigt, at du hurtigst muligt retter henvendelse til din tandlæge. Du kan selv fjerne snavs ved at rense det berørte område med vand. Hvis området er hævet, kan et koldt omslag hjælpe. Medbring så vidt muligt tanden – eller fligen af tanden – til tandlægen.
  • Hvis du har udslåede, løse eller skæve tænder, er det vigtigt, at du IKKE forsøger at sætte dem på plads. Det gør tandlægen, som du hurtigst muligt skal opsøge. Hvis muligt, er det bedst at lade den udslåede tand blive i munden, alternativt i vand.
  • Hvis du har brud på kæben, skal du så vidt muligt undlade at bevæge den. Kontakt skadestue hurtigst muligt. For at lindre smerten kan du med fordel bruge et koldt omslag.
  • Hvis du er kommet til at bide dig selv i tungen eller læben, kan du lægge pres på blødningen med en ren klud og dermed stoppe den. Opsøg tandlægen eller en skadestue, hvis blødningen fortsætter.

DIN AKUT TANDLÆGE I ODDER

Vi har gennem mange år hjulpet patienter med vores akut-tider.

Uden for vores åbningstider kan du altid kontakte tandlægevagten. Husk gyldigt helbredskort og kontant betaling. (Børn og unge under 21 år afregnes med kommunen).

TANDLÆGEVAGTEN KAN KONTAKTES PÅ TELEFON

Tandklinikken
Brobjergskolen
Frederiks Alle 20
8000 Aarhus
Telefon 40 51 51 62

Åbningstider
Fredag kl. 18.00 – 21.00
Lørdag, søndag og helligdage kl. 10.00 – 13.00

akut, tandlaege, behandling, odder, beder, malling
    
akut, tandlaege, odder, malling, beder, samsoe

FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

Vi tilbyder akut tider på vores klinik i Odder, så uanset, om du kommer fra Hanstholm, Esbjerg, Beder, Malling eller Samsø, så har du altid mulighed for at få en af vores akut tider – kontakt os på 86 54 50 50

Det er vigtigt, at du hurtigst muligt retter henvendelse til din tandlæge. Du kan selv fjerne snavs ved at rense det berørte område med vand. Tag evt. smertestillenede. Hvis området er hævet, kan et koldt omslag hjælpe.

Det er vigtigt, at du ikke forsøger at sætte dem på plads. Det gør tandlægen, som du hurtigst muligt skal opsøge. Hvis muligt, er det bedst at lade den udslåede tand blive i munden, alternativt i vand.

Uden for vores åbningstider kan du altid kontakte tandlægevagten. Husk gyldigt helbredskort og kontant betaling. (Børn under 18 afregnes med kommunen).

TANDLÆGEVAGTEN KAN KONTAKTES PÅ TELEFON 4051 5162

Tandklinikken
Brobjergskolen
Frederiks Alle 20
8000 Aarhus

Åbningstider
Fredag kl. 18.00 – 21.00
Lørdag, søndag og helligdage kl. 10.00 – 13.00

VIL DU VIDE MERE?

Du er altid velkommen til at ringe til klinikken på:

Akut hjælp
Bestil tid
Find vej
Kontakt os