TANDBLEGNING – FORKÆL DIG SELV

Med en blegebehandling bliver dine tænder væsentligt hvidere, end de er i dag – ja, faktisk kan de flytte sig 10 niveauer på farveskalaen.

ET HVIDT SMIL

Hvide tænder er lig med et yngre, mere friskt og gladere udseende. Forestil dig, hvor mange penge, du bruger årligt på at pleje din skønhed, hvad end de går til makeup, tøj eller frisør. Så er en blegebehandling slet ikke så svær at overkomme – og faktisk en yderst økonomisk løsning. Vi garanterer, at du vil se tydelige resultater efter behandlingen.

Hvor lang tid holder tandblegning? Den holder i mange år, og kan netop gentages efter nogle år med vores valg af metode med blegeskinner.

Tandblegning er ikke skadeligt eller farligt, hvis du får det gjort professionelt.

Hvis du har fyldninger i de tænder, der bleges, kan det blive nødvendigt at skifte dem, så de igen passer i farven til dine naturlige tænder.

PROFESSIONEL TANDBLEGNING

Tandblegemidler kan nu om stunder købes på nettet, men DET fraråder vi på det kraftigste! Produkterne skader mere, end de gavner!

Her på klinikken foretager vi blegning med godkendte produkter og har dig under opsyn hele vejen. Der findes flere måder, men vi har valgt den mest effektive og sikre – og vi har tilfredse kunder, der er glade for deres hvidere smil.

VIL DU VIDE MERE OM TANDBLEGNING?

Ring til os i dag på 86 54 50 50 og bestil en tid.

Vi hører til i Odder, men har også hjulpet patienter langvejsfra og selvfølgelig også fra Beder, Malling, Samsø og omegn.

tandlaege, bente canter, tandblegning
 
tandlaege, bente canter, tandblegning

VIL DU VIDE MERE?

Du er altid velkommen til at ringe til klinikken på:

Akut hjælp
Bestil tid
Find vej
Kontakt os