TANDBLEGNING – FORKÆL DIG SELV!

ET HVIDT SMIL

Vi tilbyder at lysne dine tænder med tandblegning. En tandblegning kan flytte dig op til hele 10 niveauer på farveskalaen – væk fra de gullige eller mørke nuancer til hvidere tænder. Det betyder, at du bliver gladere for dig selv og dit smil.

Hvide tænder opfattes som et yngre, mere friskt og gladere udseende.

Vi garanterer, at du vil se tydelige resultater efter behandlingen.

Hvis du synes, at tandblegning er dyrt, så prøv bare at tænke på, hvad du bruger på tøj, frisør eller make-up. I det lys er en tandblegning en særdeles overkommelig genvej til velvære.

Vi har her på klinikken i Odder valgt, kun at foretage tandblegning med specielt fremstillede skinner med gel til hjemmeblegning, da vi har erfaret, at det holder længere.

HVORFOR BLIVER TÆNDER GULE ELLER MISFARVES?

Misfarvning af tændere kan ske ved indtag af  kaffe, te, rødvin, farvede krydderier, cigaretter mm. Det kan som regel fjernes ved en almindelig tandrensning.

Men tændernes farve ændres også som en naturlig del af det, at blive ældre, fordi emaljen slides, og tandbenets varme farve skinner igennem, samtidig med at tandens nerve bliver forkalket til og får en mere “mæt” farve, som fremstår mere og mere gullig eller grålig med årene.

Misfarvning kan også forekomme, hvis emaljen ætses væk i forbindelse med et stort forbrug af læskedrikke eller frugt. Tænderne kan ligeledes se misfarvede ud, hvis de har store gamle misfarvede fyldninger, er snavsede eller sidder på en speciel måde i tandrækken, og her hjælper blegning altså ikke.

HVOR LANG TID HOLDER TANDBLEGNING?

Den holder i mange år, og kan netop gentages efter nogle år med vores valg af metode med blegeskinner.

Tandblegning er ikke skadeligt eller farligt, hvis du får det gjort professionelt.

Hvis du har fyldninger i de tænder, der bleges, kan det blive nødvendigt at skifte dem, så de igen passer i farven til dine naturlige tænder.

HVORDAN FOREGÅR EN TANDBLEGNING?

Vi har her på klinikken valgt, kun at foretage tandblegning med specielt fremstillede skinner med gel til hjemmeblegning, da vi har erfaret, at det holder længere.

Skinnerne fremstilles ud fra et aftryk af dine tænder, så den passer lige præcist til dig. Sammen med de præcist passende skinner får du blegegel, som du skal placere i skinnerne.

Tandblegemiddelet indeholder brintoverilte (en aktiv blegende bestanddel, som du sikkert kender fra hårblegning), der gennemtrænger din emalje og når ind til de misfarvede molekyler.

Oxygenmolekyler fra blegemidlet reagerer med de misfarvede molekyler i tænderne og bryder de bånd, der holder dem sammen. Oxygenmolekylerne spreder sig ud og bleger således hele tanden. Resultatet er et lysere, hvidere smil.

BLEGNING AF TÆNDER HJEMME

En hjemmeblegning tager oftest 2-3 uger, hvor skinnen med blegemidlet sidder på tænderne i 1-2 timer om dagen eller hele natten. Det er vigtigt at følge vores vejledning nøje.

Hvis du har fyldninger i de tænder, der bleges, kan det blive nødvendigt at skifte dem, så de igen passer i farven til dine naturlige tænder.

Man bør aldrig blege tænder hjemme uden først at have talt med en tandlæge.

Tandblegning er ikke skadeligt eller farligt, hvis du får det gjort professionelt.

HVOR LANG TID HOLDER EN TANDBLEGNING?

En tandblegning holder i mange år, og kan gentages efter nogle år med vores valg af metode med blegeskinner. Dermed kan du “skrue” tiden tilbage for din tandfarve! Du har jo skinnerne og skal blot købe mere blegegel.

ER TANDBLEGNING FARLIGT?

Der er mange meninger om tandblegning.
Vi oplever at folk kan være skeptiske, men sandheden er, at tandblegning ikke er skadeligt for tænderne.

Tandblegning fungerer ved, at brintoverilte nedbryder de farvede molekyler, som ældning, kaffe, te, rygning, rødvin m.m. efterlader i tænderne.

Det er altså ikke selve emaljen, der forandres, men de farvede molekyler, der sidder inde i emaljen.

Teknologien er udviklet af professionelle, så hvis du får din tandblegning hos en tandlæge, kan du være sikker på, at det ikke skader og du får et godt resultat.

TANDBLEGNING – PRODUKTER

Men denne trend har desværre også fået nogle negative sider med udvikling af dårlige produkter, som bla. sælges i visse butikker og på nettet.

DET fraråder vi på det kraftigste! Produkterne skader mere, end de gavner!

Her på klinikken foretager vi blegning med godkendte produkter og har dig under opsyn hele vejen. Der findes flere måder, men vi har valgt den mest effektive og sikre – og vi har tilfredse kunder, der er glade for deres hvidere smil.

VIL DU VIDE MERE OM TANDBLEGNING?

Ring til os i dag på 86 54 50 50 og bestil en tid.

Vi hører til i Odder, vi hjælper patienter langvejsfra og selvfølgelig også fra Beder, Malling, Samsø og omegn.

tandlaege, bente canter, tandblegning
 
tandlaege, bente canter, tandblegning
 
tandblegning, tandlaege, bente, canter, odder
 
tandblegning, tandlaegecanter, odder, malling, beder, samsoe
 
tandblegning, tandlaege, canter, odder, malling, beder, samsoe

VIL DU VIDE MERE?

Du er altid velkommen til at ringe til klinikken på:

Akut hjælp
Bestil tid
Find vej
Kontakt os