NY PATIENT? – VI BYDER DIG VELKOMMEN!

Vi byder dig velkommen i en top-moderne klinik, hvor kvalitet, empati, omsorg og tillid er i højsæde. Din tryghed er altafgørende for os, og vi gør os altid umage under dit besøg.

Vi er et lille team, som altid vil sørge for, at du føler dig tryg og velkommen. Hos os kommer du altid til hos den samme tandlæge – det er altid mig, Bente, der ser dine tænder. Tina, i receptionen, vil med et smil byde dig velkommen, og Wivian og Bente søger for en god og omsorgsfuld behandling inde på klinikken. Du vil hurtig blive glad for vores lille team. 

Valget er dit – og det er nemt for dig at tilmelde dig klinikken. Du skal blot kontakte os. Du kan henvende dig både telefonisk på 86 54 50 50, personligt eller benytte kontaktformularen nederst her på siden.

Vi rekvirerer, med accept fra dig, din journal samt røntgenbilleder fra din tidligere tandlæge. 

Første gang, du kommer hos os, bruger vi god tid på at lære dig og dine tænder at kende. For os er det vigtigt, at du får en god oplevelse samt en kompetent og omsorgsfuld behandling. Du skal føle dig tryg og godt tilpas – så, hvis du har specielle behov eller forventninger, vil vi gerne vide det, så vi fra start har mulighed for at indfri dine ønsker.

For at gøre besøget i vores klinik ekstra behageligt, er der altid friskbrygget kaffe og vand til te i venteværelset – så du har mulighed for at slappe af i vores hyggelige omgivelser. Det vil være os en glæde, at byde dig velkommen i en klinik, hvor humor, empati og tandbehandling af høj faglig kvalitet er en selvfølge

NÅR DU BESØGER OS FØRSTE GANG

Du må meget gerne komme 10 minutter før aftalt tid, så vi kan få registreret alle dine oplysninger i journalsystemet. Du vil blive bedt om at udfylde et helbreds- og registreringsskema. For at registreringen kan ske hurtigt og rigtigt, bedes du medbringe gyldigt sundhedskort samt evt. medicinskema og medicinkort.

Hos os kan du betale kontant, mobilepay eller med dankort efter endt behandling. Husk at oplyse, om du er medlem af Sygeforsikringen ”danmark, så indberetter vi automatisk for dig.

Du vil blive tilbudt automatisk indkald til det regelmæssige eftersyn. Det kan være via mail eller sms. Vi kan også ringe til dig.

PRIVAT TANDLÆGEVALG FOR BØRN & UNGE

Husk, at unge mellem 16 og 18 – og nu 22 år, frit kan vælge privat tandlæge – betalt af kommunen. Dette giver en mere smidig overgang fra børnetandplejen, og langt højere sandsynlighed for, at de unge fortsat får passet deres tænder uden efterfølgende dropout.

Børn under 16 år kan også vælge en privat tandlæge mod en egenbetaling på 35% (Den såkaldte fritvalgsordning).

Det er vigtigt at være opmærksom på, at hvis et barn eller ung ønsker at skifte til privat tandlægepraksis, SKAL dette meddeles til kommunen, inden behandlingen i privat tandlægepraksis kan påbegyndes.

skift, tandlaege, bente, canter, odder
 
soelvtand, tandlaege, bente, canter, odder
 
skift-tandlaege, bente, canter, odder
 
 

VIL DU VIDE MERE?

Du er altid velkommen til at ringe til klinikken på:

Akut hjælp
Bestil tid
Find vej
Kontakt os