tandlaege, bente canter, akupunktur

AKUPUNKTUR

For os er det vigtigt, at du får en god oplevelse ved ethvert tandlægebesøg. Vi har stor succes og mange års erfaring i udøvelsen af akupunktur i forbindelse med tandbehandling

BIDESKINNER

Lider du af hovedpine, har et kraftigt tandslid eller føler dig spændt i tyggemusklerne, er det måske på grund af problemer med biddet.

tandimplantat, tandlaege, canter, odder

TANDIMPLANTATER

Hvis du mangler en eller flere tænder, hjælper vi dig med at erstatte dem. Vi tilbyder både tandimplantater, broer eller aftagelige proteser for at få det komplette tandsæt, du ønsker.

KRONER & FACADER

Hvis du har en tand, som er så defekt eller repareret, at det ikke længere er muligt eller forsvarligt at reparere den med plast, kan det være nødvendigt med en krone.

tandlaege, bente canter, kroner, facader
tandlaege, bente canter, paradentose

PARADENTOSE

Paradentose er en folkesygdom. Cirka 40% af befolkningen rammes af paradentose, især personer over 40 år. Lidelsen starter som en almindelig tandkødsbetændelse med blødning fra tandkødet.

TANDPROTESER

Mange bærer i dag en hel- eller delprotese som følge af tandskader efter ulykker eller blot generel dårlig tandtilstand. Tandproteser kan erstatte få, mange eller alle tænder og er en løsning, som for nogle mennesker fungerer rigtig godt.

tandlaege, bente canter, tandprotese
rodbehandling, odder, malling, beder, samsoe

RODBEHANDLING

Hvorfor skal en tand rodbehandles? Det skal den fordi en nerve enten er død eller den er så påvirket af enten bakterier fra en revne i tanden eller et traume fra f.eks. et fald eller slag.

RØNTGEN

Røntgen et meget vigtigt og nødvendigt redskab i en moderne tandlæge praksis. Det er vigtigt for at kunne behandle dig korrekt. Få taget et nyt røntgen ved dit næste tandlægebesøg.

tandlaege, bente canter, roentgen, udstyr

tandlaege, bente canter, tandblegning

TANDBLEGNING

Med en blegebehandling bliver dine tænder væsentligt hvidere, end de er i dag – ja, faktisk kan de flytte sig 10 niveauer på farveskalaen.

TANDLÆGESKRÆK

Der er mange, som i større eller mindre grad lider af tandlægeangst. Men det vil vi gerne hjælpe dig med at slippe af med din tandlægeangst her på klinikken i Odder!

tandlaege, bente canter, tandlaegeskraek
tandlaege, bente canter, tandregulering

TANDREGULERING

Som voksen kan behovet for tandregulering enten skyldes kosmetiske ønsker eller et forkert bid. Et forkert bid kan give et forkert slid, problemer med tyggemusklerne, hovedpine eller belastning af kæbeleddene.

VIL DU VIDE MERE?

Du er altid velkommen til at ringe til klinikken på:

Akut hjælp
Bestil tid
Find vej
Kontakt os