FÅ ET HVIDERE SMIL MED EN TANDBLEGNING

Med en blegebehandling bliver dine tænder væsentligt hvidere, end de er i dag – ja, faktisk kan de flytte sig 10 niveauer på farveskalaen.

 

ET HVIDERE SMIL

Hvidere tænder er lig med et yngre, mere friskt og gladere udseende. Forestil dig, hvor mange penge du bruger årligt på at pleje din skønhed, hvad end de går til makeup, tøj eller frisør. Så er en blegebehandling slet ikke så svær at overkomme – og faktisk en yderst økonomisk løsning. Vi garanterer, at du vil se tydelige resultater efter behandlingen.

Hvis du har fyldninger i de tænder, der bleges, kan det blive nødvendigt at skifte dem, så de igen passer i farven til dine naturlige tænder.

PROFESSIONEL TANDBLEGNING I ODDER, BEDER OG MALLING

Vi har hjulpet mange mennesker ligefra Odder, Beder og Malling til folk bosat på Samsø med en tandblegning og dermed et hvidere smil.

 

BLEGNING INDEFRA

Har du blot en enkelt misfarvet tand, f.eks. efter en rodbehandling, kan den bleges indefra. Blegningen foregår ved, at fyldning og lidt af rodmaterialet fjernes og blegematerialet ilægges og der lukkes med en midlertidig fyldning. Dette gentages, indtil tanden har fået den ønskede farve, så den passer til nabotænderne og en endelig fyldning laves af plast.

 

VIL DU VIDE MERE OM TANDBLEGNING?

På vores klinik i Odder får vi også besøg af folk til tandblegning fra Malling, Beder, Samsø og omegn. Ring på 86 54 50 50 og bestil en tid.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at ringe til klinikken på:

86 54 50 50