VIL DU HAVE EN NY TANDLÆGE?

Skift tandlæge, det er nemt. Herunder kan du finde svar på de spørgsmål, du måske har. Kig dig rundt på siden for at se, om vores klinik kunne være noget for dig.

HVORDAN SKIFTER MAN TANDLÆGE?

Du skal blot kontakte os og bestille en tid. Klinikken vil så tage sig af alt det praktiske med at indhente tandlægejournal og eventuelle røntgen fra din tidligere tandlæge. Det kræver blot, at du giver accept til dette.

KOSTER DET NOGET AT SKIFTE TANDLÆGE?

Nej, du har frit tandlægevalg i hele Danmark. Det koster dig intet at skifte tandlæge. 

Har du akut behov for tandlægebehandling, og har din egen tandlæge ingen ledige tider, kan du også blot finde en tandlæge, der har en tid. Vi har her på klinikken altid akut-tider i vores aftalebog, så vi kan hjælpe dig samme dag.

Har du akut behov for en tandlæge i weekenden, på helligdage eller udenfor normal åbningstid, kan du kontakte tandlægevagten. 

SKAL MAN FORETAGE ET TANDLÆGESKIFT VED FLYTNING?

Det skal man ikke nødvendigvis. Så, hvis du er glad og tryg ved den tandlæge, du har, kan du sagtens fortsætte der. Men måske er det mest praktisk for dig, at du finder en ny tandlæge.

Det sker ikke automatisk, som ved lægen, at du tilknyttes en ny tandlæge ved flytning. Og hvis din gamle tandlæge ikke er oplyst om dit adresseskifte, så kan du tilmed risikere at ryge ud af indkalde-systemet.

Tandlæger får ikke automatisk besked om adresseændring. Husk derfor at informere din gamle tandlæge om flytning eller find en ny tandlæge inden dit næste regelmæssige tandeftersyn.

Det kræver ikke nødvendigvis, at du bestiller en ny tid med det samme, men hvis du vil være sikker på at overholde dine regelmæssige besøg og blive indkaldt, er det nødvendigt at kontakte din nye tandlæge.

Når vi har din journal fra din tidligere tandlæge, kan vi herefter indkalde dig rettidigt, så du ikke misser dine regelmæssige eftersyn.

Det er de regelmæssige eftersyn, der sikrer, at eventuelle tandsygdomme opdages og behandles i tide, så det ikke udvikles yderligere. 

Pas godt på dine tænder – de skal holde hele livet.

HVORDAN VÆLGER MAN EN NY TANDLÆGE?

Skift tandlæge til en tandlæge, du føler dig tryg ved. Tryghed har stor betydning, når det gælder tandlægebesøg, og det er vigtigt, at du har tillid til den tandlæge, du vælger. Så giv dig tid til at finde den tandlæge, der er den rette for dig. 

Hvad er vigtigt for dig?

  • Billige tandlæge-priser eller måske, at der i høj grad tages hensyn til din tandlægeskræk?
  • At du altid kan komme til akut eller på bestemte tidspunkter? 
  • At din tandlæge har et godt ry og anbefales af andre?
  • At din tandlæge altid laver et godt håndværk og samtidig har tid til at lytte?
  • At din tandlæge tænker i miljørigtige løsninger? 

Sørg for at finde den tandlæge der dækker netop dit behov.

VIL DU SKIFTE TIL TANDLÆGE BENTE CANTER?

Udfyld da venligst kontaktformularen. Herefter kontakter vi dig snarest muligt.

skiift-tandlaege-tandlaege-bente-canter-odder-malling, beder, samsoe
            
skift-tandlaege-bente-canter-odder-malling-beder-samsoe
            
skrift-tandlaege-bente-canter-odder-malling, beder, samsoe

VIL DU VIDE MERE?

Du er altid velkommen til at ringe til klinikken på:

Akut hjælp
Bestil tid
Find vej
Kontakt os