BROER & IMPLANTATER – MANGLENDE TÆNDER KAN ERSTATTES

Hvis du mangler en eller flere tænder, hjælper vi dig med at erstatte dem. Vi tilbyder både broer, implantater eller aftagelige proteser for at få det komplette tandsæt, du ønsker.

Om du skal vælge den ene eller anden løsning, afhænger af dine tænders tilstand og/eller hvor mange tænder, du mangler.

Tal derfor med os om, hvad der vil være den bedste løsning for dig.

BROER

Mistede tænder kan ofte erstattes af en bro eller et implantat. Der er dog grænser for, hvor mange tænder, en bro kan erstatte. En lang bro kræver flere naturlige tænder til at bære den. En bro er cementeret fast på de naturlige tænder, og får de manglende tænder til at se naturlige ud, samtidig med, at det føles som dine egne tænder.

Broer bliver normalt fremstillet for, at du kan få flere tænder at tygge med, eller at du kan få et pænere udseende. En bro kan også sidde fast på implantater.

Broer erstattes i disse år i stigende omfang af implantatbehandling.

IMPLANTATER

Et implantat er det tætteste, du kan komme på en naturlig tand. Implantater er fremstillet af titanium, som gør, at det i knoglevæv er i stand til at indgå i en fysisk-kemisk forbindelse til knogle. Dermed bliver den “plantet” i kæben, hvor den sidder helt fast, og derfor føles som en naturlig tand.

Implantater kan enten isættes til erstatning af en enkelt tand, eller danne basis for flere tænder – ja, eller fuldstændig restaurering af et fastsiddende tandsæt!

PROTESER

Mistede tænder kan også erstattes med en aftagelig protese. Især helproteser er for mange et stort problem. Ved hjælp af indsættelse af blot få implantater kan en såkaldt tryklåsprotese sikre, at protesen sidder fast. Det giver en bedre tyggefunktion samt øget livskvalitet og socialt velvære.

tandlaege, bente canter, broer, implantater
   
tandlaege, bente canter, broer, implantater

VIL DU VIDE MERE?

Du er altid velkommen til at ringe til klinikken på:

Akut hjælp
Bestil tid
Find vej
Kontakt os