KRONER & FACADER – FÅ EN STÆRK OG FLOT TAND

Hvis du har en tand, som er så defekt eller repareret, at det ikke længere er muligt eller forsvarligt at reparere den med plast, så er det nødvendigt at lave en krone.

En krone er en ny “skal” eller “kappe”, som dækker og forstærker tanden, og dermed gør den mere holdbar og sikrer, at tanden ikke knækker og derved mistes.

Før i tiden var guldkroner den eneste mulighed, men i dag er keramiske kroner meget stærke, fremstillet af topmoderne materialer og har et fuldstændigt naturligt udseende. Guldkroner laver vi også, de er dog blevet kostbare at fremstille. Mange fravælger guldkronen grundet materialets udseende og guldprisernes himmelflugt. De er dog stadig det ubestridte bedste valg.

Vi laver, både af politiske og kvalitetsmæssige årsager, helst dansk fremstillede kroner, men kan dog tilbyde udenlandsk fremstillede kroner, som et lidt billigere alternativ til de danske høj-kvalitetskroner.

FACADER

Hvis en fortand er misfarvet eller misdannet, kan en facade være løsningen.

Vi kan i dag skabe rigtig gode resultater med plast, men nogle gange kan en porcelænsfacade være den eneste måde, du kan få et pænt og holdbart resultat på.

tandlaege, bente canter, kroner, facader
 
tandlaege, bente canter, kroner, facader

VIL DU VIDE MERE?

Du er altid velkommen til at ringe til klinikken på:

Akut hjælp
Bestil tid
Find vej
Kontakt os