Har du akut brug for tandlæge?

Man ved aldrig, hvornår man får tandpine eller kommer til skade med sine tænder. Derfor tilbyder vi altid akut tider på vores klinik i Odder, så uanset om du kommer fra Hanstholm, Esbjerg, Beder, Malling eller Samsø, så har du altid mulighed for at få en af vores akut tider - kontakt os på 86 54 50 50.

Når uheldet er ude

Vi bestræber os nemlig på, at kunne hjælpe dig samme dag! Derfor har vi har altid akut-tider i vores aftalebog. Vi mener, at det er vigtigt at komme til tandlæge hurtigst muligt, hvis du har et problem.

Gode råd til en knækket tand

Vi kommer her med et par gode råd til, hvad du selv kan gøre ved f.eks. en knækket tand under transport til en akut tandlæge, lægen eller skadestuen.

* Hvis du har tandpine eller en knækket tand, er det vigtigt, at du hurtigst muligt retter henvendelse til din tandlæge. Du kan selv fjerne snavs ved at rense det berørte område med vand. Hvis området er hævet, kan et koldt omslag hjælpe. Medbring så vidt muligt tanden – eller fligen af tanden – til tandlægen.

* Hvis du har udslåede, løse eller skæve tænder, er det vigtigt, at du ikke forsøger at sætte dem på plads. Det gør tandlægen, som du hurtigst muligt skal opsøge. Hvis muligt, er det bedst at lade den udslåede tand blive i munden.

* Hvis du har brud på kæben, skal du så vidt muligt undlade at bevæge den. Kontakt skadestue hurtigst muligt. Til at lindre smerten kan du med fordel bruge et koldt omslag.

* Hvis du er kommet til at bide dig selv i tungen eller læben, kan du lægge pres på blødningen og dermed stoppe den med en ren klud. Opsøg tandlægen eller en skadestue, hvis blødningen fortsætter.

Din akut tandlæge i Odder

Vi har gennem mange år hjulpet patienter, ikke kun i Odder, men også langvejsfra og selvfølgelig fra omegnen i Malling, Beder og Samsø med vores akut-tider.

Uden for vores åbningstider kan du altid kontakte tandlægevagten. Husk gyldigt helbredskort og kontant betaling. (Børn under 18 afregnes med kommunen).

 

TANDLÆGEVAGTEN KAN KONTAKTES PÅ TELEFON. 40 51 51 62
Tandklinikken Brobjergskolen Frederiks Alle 20, 8000 Aarhus

Åbningstider:

Fredag kl. 18.00 – 21.00
Lørdag, søndag og helligdage kl. 10.00 – 13.00

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at ringe til klinikken på:

86 54 50 50