Ny patient? – Vi byder dig velkommen!

Vi byder dig velkommen i en top-moderne klinik, hvor kvalitet, empati, omsorg og tillid er i højsæde. Din tryghed er altafgørende for os, og vi gør os altid umage under dit besøg.

Valget er dit – og det er nemt for dig at tilmelde dig klinikken!

Vi rekvirerer, med accept fra dig, automatisk journal og røntgenbilleder fra din tidligere tandlæge. Du kan henvende dig både telefonisk eller personligt – og vi ordner resten!

Første gang du kommer hos os, bruger vi god tid på at lære dig og dine tænder at kende. For os er det vigtigt, at du får en god oplevelse og en kompetent og omsorgsfuld behandling. Du skal føle dig tryg og godt tilpas – så hvis du har specielle behov eller forventninger, vil vi gerne vide det, så vi fra start har mulighed for at indfri dine ønsker.

For at gøre besøget i vores klinik ekstra behageligt, er der altid friskbrygget kaffe og the i venteværelset – så du har mulighed for at slappe af i vores hyggelige omgivelser. Det vil være os en glæde, at byde dig velkommen i en klinik, hvor humor, empati og tandbehandling af høj faglig kvalitet er en selvfølge!

 

NÅR DU BESØGER OS

Du må meget gerne komme 10 minutter før aftalt tid, så vi kan få registreret alle dine oplysninger i journalsystemet. Du vil blive bedt om at udfylde et helbreds- og registreringsskema. For at registreringen kan ske hurtigt og rigtigt, bedes du medbringe gyldigt sundhedskort samt evt. medicinskema og medicinkort.

Husk at oplyse os om du er medlem af Sygeforsikringen ”danmark”, så indberetter vi automatisk for dig. Hos os kan du betale kontant, mobilepay eller med dankort efter endt behandling. Du vil blive tilbudt automatisk indkald til det regelmæssige eftersyn. Vi tilbyder indkald til tandeftersyn med både almindelig post, e-mail eller SMS.

 

PRIVAT TANDLÆGEVALG FOR BØRN & UNGE

Husk at unge mellem 16 og 18 år frit kan vælge privat tandlæge – betalt af kommunen. Dette giver en mere smidig overgang fra børnetandplejen, og langt højere sandsynlighed for at de unge fortsat får passet deres tænder uden efterfølgende dropout.

Fra 1. januar 2018 genindføres fritvalgsordning på børne- og ungdomstandplejeområdet. Ordningen indebærer, at patienter under 16 år får mulighed for i stedet at vælge at gå til tandlæge i privat tandlægepraksis mod en egenbetaling på 35 %.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at hvis en patient ønsker at skifte til privat tandlægepraksis, skal dette meddeles til kommunen, inden behandlingen i privat tandlægepraksis kan påbegyndes.

 

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at ringe til klinikken på:

86 54 50 50